Man op straat overvallen

0

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Haarlem een 20-jarige man overvallen door twee jongens.

Omstreeks 02.25 uur fietste de Haarlemmer via de Tesselschadestraat in de richting van de Rijksstraatweg. Voor hem op het fietspad liepen twee jongens die hem insloten en tot stoppen dwongen. Het slachtoffer moest zijn kostbaarheden afgeven. Ook werd hij gedwongen geld te pinnen. Er stond echter geen geld op de rekening waardoor de overvallers er uiteindelijk vandoor gingen met een GSM.

De beide overvallers zijn licht getinte mannen van 18 tot 25 jaar en kort zwart haar. De ene man had een lengte van 1.80 tot 1.90 meter, een smal postuur en een spits gezicht. Hij droeg donkere kleding met een capuchon. De andere was iets korter (1.70 tot 1.80 meter) en had een stevig postuur. Ook hij droeg donkere kleding met een capuchon.

Getuigen
Heeft u informatie voor de politie over deze zaak? De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)