Doorgereden na aanrijding

0

Een bestuurder van een auto is vrijdagavond rond 20.20 uur doorgereden na een aanrijding op de Professor Eijkmanlaan in Haarlem.

De persoon in het aangereden voertuig is met behulp van brandweer- en ambulance personeel uit de auto gehaald. Het slachtoffer werd voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

Op de Schipholweg werd even later een man aangehouden die door een getuige werd aangewezen als veroorzaker van het ongeluk. Op het bureau bleek de man echter niet betrokken te zijn geweest bij de aanrijding.

De doorrijder is nog niet gevonden. De doorgereden auto is vermoedelijk een donkerkleurige Volkswagen Polo. De auto heeft schade links aan de voorkant. Als mensen de auto gezien hebben, weten waar de auto nu staat of weten wie de bestuurder is kunnen ze bellen met 0900-8844.