Man raakt gewond bij straatroof

1

Een man is vrijdagavond rond 22.50 uur gewond geraakt bij een straatroof op de Jac. Van Looystraat in Haarlem.

De man kreeg bij de overval klappen maar deelde zelf ook klappen uit. Hierop ging de verdachte er vandoor, enkele persoonlijke spullen achterlatend. Hiermee wisten agenten de identiteit van de verdachte vast te stellen.

Een 16-jarige jongen werd later door de agenten in een woning in Haarlem aangehouden. Dit ging niet zonder slag of stoot. Een ander persoon in de woning, een 13-jarig meisje, werd eveneens aangehouden omdat agenten in hun werk werden belemmerd en in hun gezicht werden gespuugd. Beide personen werden meegenomen naar het politiebureau.

Getuigen van de straatroof kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.