Vrouw mishandeld door “vriend”

0

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 60-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 49-jarige vrouw uit Haarlem.

Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie melding van een vrouw die ernstig mishandeld zou zijn. Doordat het telefoongesprek steeds wegviel ging de politie naar haar op zoek. Het slachtoffer werd aangetroffen op het Stationsplein waar zij was opgevangen door een taxichauffeur. De vrouw was ernstig gewond aan haar gezicht. Voordat ze werd overgebracht naar het ziekenhuis kon ze nog vertellen dat ze was mishandeld door haar vriend.

De politie stelde een onderzoek in in de woning van de vrouw. Hier werden sporen van de mishandeling aangetroffen. De verdachte, die zich in de woning bevond, werd aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)