Informatieavond patiëntportaal mijnspaarnegasthuis.nl

0

Altijd online uw medische gegevens bekijken? Thuis nog eens rustig nalezen wat de dokter heeft opgeschreven? Zelf uw medicijnen checken? Dat kan allemaal met het patiëntportaal van het Spaarne Gasthuis. Wilt u meer weten en bent u benieuwd wat de voordelen voor u als patiënt zijn? Dan is de informatieavond over mijnspaarnegasthuis.nl iets voor u.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst komen onder andere een patiënt en een arts aan het woord. Zij vertellen u over de mogelijkheden die het patiëntportaal u biedt tijdens uw zorgtraject. Ook zijn er helpdeskmedewerkers aanwezig om al uw vragen over het gebruik van mijnspaarnegasthuis.nl te beantwoorden. Bovendien kunnen zij u helpen bij het aanmaken van een account en het inloggen in het portaal.

Datum, tijd en locatie
Datum: 10 juli 2019.
Tijd: 19:30 – 21:00 uur.
Locatie: Kerkzaal, Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp.

Voor wie?
Deze informatieavond is voor alle patiënten van het Spaarne Gasthuis, maar ook voor ouders, kinderen of andere mantelzorgers die graag toegang willen hebben tot het online dossier van hun naasten. Wilt u tijdens de bijeenkomst direct de toegang tot het dossier regelen? Dan is het belangrijk dat de patiënt ook aanwezig is en dat u beiden uw legitimatiebewijs bij zich heeft. Ook als u al gebruik maakt van mijnspaarnegasthuis.nl bent u van harte welkom.

Wat moet u meenemen naar de bijeenkomst?
• Uw legitimatiebewijs.
• Een telefoon of tablet waar u uw e-mail op kunt openen.

Aanmelden (verplicht)
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via de agenda op de website.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)