Geparkeerde auto beschadigd door explosie

1

In de nacht van zaterdag op zondag is rond 04.00 uur op de Professor Donderslaan in Haarlem een geparkeerde auto zwaar beschadigd geraakt.

Door de politie is forensisch onderzoek gedaan in- en om de auto en ook is er een explosievenexpert van de politie ingeschakeld. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de oorzaak van de explosie is. De klap was in de wijde omgeving te horen.

Getuigen
De politie heeft meteen een buurtonderzoek ingesteld en al een groot aantal mensen gesproken. De recherche komt echter graag in contact met getuigen die iets gezien hebben kort voor, of rond 04.00 uur. Getuigen die informatie hebben kunnen bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan gerust met 0800-7000.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.