Zomeravondconcert in Lutherse kerk Haarlem

0

Tijdens de zomeracademie van The Holland Music Sessions komen muzikale toptalenten (piano, viool, cello) vanuit de hele wereld naar Noord-Holland om masterclasses te volgen en concerten te geven. De Lutherse Kerk aan de Witte Herenstraat 22 in Haarlem is een van de concertlocaties.

Op woensdag 21 augustus om 20.30 uur treedt pianiste Meiru Chen (China) op met werken van Ludwig van Beethoven, Maurice Ravel en Franz Liszt. In China won Meiru eerste prijzen bij de Xinghai Cup Piano Competition en bij de Toyama Cup National Piano Competition. Momenteel studeert ze aan de Manhattan School of Music New York.

Na de pauze is het de beurt aan veelbelovende cellist Joachim Jamaer (België) en pianiste Somi Kim (Nieuw-Zeeland). Deze jonge getalenteerde en al gelauwerde musici spelen werken van Johannes Brahms, Johan Sebastian Bach en György Ligeti.

Info
Datum woensdag 21 augustus 2019
Tijd Aanvang 20.30 uur. Zaal en kassa zijn open vanaf 20.00 uur
Plaats Lutherse Kerk, Witte Herenstraat 22 in Haarlem.
Prijs Toegangsprijs € 18, – , Jongeren tot 30 jaar € 9, – , kinderen tot en met 12 jaar gratis
Kaartverkoop www.tihms.com/concerten
Losse kaarten Bij VVV Haarlem (Grote Markt Haarlem), bij Primera, Bloemendaalseweg 234, Overveen, tel 023-5272742, bij Boekhandel Papyrium, Bloemendaalseweg 78, Bloemendaal, tel 023-5253620 en op de dag van het concert aan de zaal.
Kijk voor het volledige programma van alle TIHMS concerten op www.tihms.com.

Advertentie