Wonderland Kinderopvang is partner van de Week van het Jonge Kind

0

Van 10 tot en met 15 april 2017 is de Week van het Jonge Kind. Dit jaar is het thema Ieder kind is welkom! Diversiteit en Inclusie. De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij de opvoeding en ontwikkeling, verzorging of begeleiding van het jonge kind. En heeft als doel aandacht vragen voor de eerste jaren van het kind en laten zien wat er mogelijk is voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien.

Ook Wonderland Kinderopvang wil de best mogelijke start in het leven van het kind geven en is daarom partner van de Week van het Jonge Kind. Wonderland biedt kinderopvang in Leiden, Hillegom en Haarlem. Jonge kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag de wereld ontdekken. In de eerste jaren ontwikkelt een kind zich in hoog tempo. Het is belangrijk dat kinderen volop de ruimte krijgen en uitgedaagd worden om zich te ontwikkelen. Bij Wonderland Kinderopvang staat plezier, ervaring & ontwikkeling van het kind en ontzorgen van de ouders centraal. De medewerkers werken uitsluitend pedagogisch bewust en worden ondersteund door een eigen pedagoge.

Meer info vindt u op de websites: www.wonderlandkinderopvang.nl en
www.weekvanhetjongekind.nl.

Advertentie