ICE Sessions #3 bij Start Up Campus Haarlem met Michel Ordeman (Jopen)

‘Inspire, Connect en Educate’ voor en met studenten op 25-8

0

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem zendt op dinsdag 25 augustus de derde online inspiratieshow ICE Sessions uit; Inspire, Connect en Educate via Facebook Live en YouTube. Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers of mensen met een bijzonder beroep centraal. Op dinsdag 25 augustus is Michel Ordeman te gast. Hij is de oprichter van de Haarlemse bierbrouwerij Jopen en oud-student Small Business van Inholland Haarlem.

ICE Sessions #3: Michel Ordeman
Op dinsdag 25 augustus schuift Michel Ordeman van 16.00 – 17.00 uur aan voor een online interview. Jopen brouwt sinds 1994 en is inmiddels een begrip in Haarlem en ver daarbuiten als het gaat om craft beer. Michel vertelt alles wat je over Jopen wilt weten. Zoals de begindagen van het bedrijf, de brouwerij, bierbrouwen, de Jopenkerk en hoe hij de toekomst van Jopen voor zich ziet. De derde ICE Sessions is live te horen en te zien van 16.00 – 17.00 uur via Facebook Live van SUCH en YouTube van Inholland Haarlem.

Onderdeel van Social Intro
De nieuwe eerstejaarsstudenten van de Haarlemse opleidingen krijgen dit jaar een online introductieprogramma aangeboden. De ‘Social Intro’ van Inholland Haarlem vindt plaats van 24 tot en met 28 augustus. Het vijfdaagse programma is zowel voor studenten als geïnteresseerden te volgen via Instagram en Facebook van Inholland Haarlem. De online uitzending ‘ICE Sessions’ met Michel Ordeman is een onderdeel van deze Social Intro.

ICE Sessions
De ICE Sessions worden gemaakt voor en met studenten maar zijn, door het uitzenden via de Facebookpagina van SUCH en YouTube van Inholland Haarlem, ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt gepresenteerd door Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten.

Info
Wat: Start Up Campus Haarlem – ICE Sessions met als gast Michel Ordeman
Wanneer: dinsdag 25 augustus 16.00 – 17.00 uur
Waar: Facebook Live van SUCH Inholland en YouTube Inholland Haarlem

Advertentie