Inspiratie Café van Stichting Conserto in het Verhalenhuis

Dè kunstenaars meet-and-greet van Haarlem, elke derde dinsdag van de maand in het Verhalenhuis

0

Stichting Conserto verzorgt een onvergetelijke avond, waarbij kunstenaars/acts van diverse disciplines en culturen voor u optreden en vervolgens een vraaggesprek met u aangaan.

Hebt u weleens een uitvoering gezien of in een museum rondgelopen en gedacht dat u wel meer zou willen weten over het creatieve proces, de technieken en de kunstenaar zelf? Dit is uw kans! Vanaf 19:30u is de bar open en om 20:00u starten de optredens in de Verhalenhuiszaal.

In de pauze en achteraf kunt u genieten van een drankje en een hapje en nader kennismaken met de aanwezige kunstenaars. Wellicht zelfs een kunstwerk, cd of gesigneerd boek van hen bemachtigen.

Op 18 februari kunt u weer een bijzondere, verrassende avond bijwonen met: bewegingstheater door Sanne Krijgsman van Studio Mapa Haarlem, een introductie tot het indrukwekkende muziektheaterprogramma Voorbij Mauthausen door Maja Kuijper t.g.v 75 jaar bevrijding, een heerlijk optreden van muziek en schrijversduo van Hemel en Hel en ter afsluiting een mini Maestroclass luchtdirigeren voor ons allemaal!

Info
Kaartjes à € 10 (incl hapjes) kunt u van tevoren reserveren via
www.verhalenhuishaarlem.nl/event/inspiratie-cafe/
Locatie: Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

Wilt u op de hoogte blijven? Mail janinepas@conserto.nl ovv Nieuwsbrief.
Voor meer informatie: mail janinepas@conserto.nl ovv informatie Inspiratie Café.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.