Open Avond op 12 februari bij Inholland Haarlem

0

Op woensdag 12 februari is er een Open Avond bij Inholland Haarlem. Van 17.00 tot 20.00 uur kan iedereen langskomen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie.

Studenten en docenten van alle opleidingen staan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Studiekeuzeadviseurs begeleiden in het testcentrum een competentiespel en geven advies over de richting of opleiding die het beste past. Iedereen die na de zomer met een hbo-opleiding wil starten, kan zich tot 1 mei 2020 aanmelden.

Ruim 75% van de eerstejaarsstudenten van Inholland Haarlem gaf aan dat de Open Avond een belangrijke bron was bij de oriëntatie op een hbo-studie om meer informatie te krijgen over de opleiding van hun keuze. Door presentaties en/of colleges te volgen, de opleidingenmarkt te bezoeken en faciliteiten als het Skillslab, de studio’s, de sporthal en praktijkruimtes te bekijken. En door in gesprek te gaan met studenten. Zij vertellen hoe het is om bij Inholland Haarlem te studeren en wat de opleiding precies inhoudt.

Opleidingen bij Inholland Haarlem
Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak op 12 februari kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica, Information Technology (Engelstalig) en/of Creative Business. Ook van de laatstgenoemde opleiding bieden we een Engelstalige variant aan.

Proefstuderen
De opleidingen bieden ook de mogelijkheid om een proefstudeerdag te volgen of een dag mee te lopen. Beleef zo een dag als student bij Inholland Haarlem. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Twijfels over een studiekeuze? Een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op een later moment behoort zeker tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor de Open Avond op 12 februari kan via: www.inholland.nl/openavond.

Advertentie