Jeugdvogelclub gaat op zoek naar vlinders en libellen

0

Op zondag 25 augustus gaat de Jeugdvogelclub van de Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland vlinders en libellen kijken in De Kennemerduinen. Deze club is voor alle kinderen van 10 t/m 13 jaar die alles willen weten van dieren en planten.

De Jeugdvogelclub kijkt normaal elke 2e zondag van de maand naar vogels in een van de natuurgebieden in Zuid-Kennemerland. Maar niet alleen vogels zijn interessant. Ook vlinders en libellen zijn supergave beesten. Daarom gaat de club de 25ste augustus naar een plek waar veel vlinders vliegen en veel andere leuke diertjes zijn te ontdekken.

Er zijn nu enorm veel Distelvlinders en die komen helemaal uit Afrika. Hoe het precies zit en welke andere prachtige vlinders en libellen er zijn, ontdek je op deze laatste dag van de zomervakantie.

Info
Ga je mee? We verzamelen om 11.00 uur voor Bezoekerscentrum Kennemerduinen, Zeeweg 12, Overveen. Om 13:00 uur zijn we weer terug. De leiding bestaat altijd uit minimaal twee personen. Aanmelden mag maar is niet verplicht: www.vwgzkl.nl/jeugdvogelclub.