Sunday Market Haarlem in de Lichtfabriek

0

Op 29 september vindt voor de eerste keer Sunday Market Haarlem plaats en wel in de prachtige industriële Lichtfabriek.

De ruige omgeving met de creatieve sfeer van de locatie sluit naadloos aan bij de Sunday Market. Kom er op deze dag funky shoppen, genieten van muziek, laat je schminken en geniet van de heerlijke hapjes en drankjes van de diverse food trucks.

Sunday Market is een art, fashion & design market. Het is een platform waar ontwerpers hun eigen creaties aanbieden, maar ook grappige verzamelingen, mooie ambachtelijke delicatessen of coole kids items. De Sunday Market is voor jong, oud, studenten, gezinnen met kinderen, toeristen, iedereen die wil shoppen, browsen en loungen op een relaxte manier en zich graag laat inspireren door de geboden creativiteit.

All ingredients for a fun day out!

Info
zondag 29 september 2019, 12 – 18 uur.
De Lichtfabriek, Minckelersweg 2, 2031 EM Haarlem
Gratis entree.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)