Memphis-sferen met een zalig eerbetoon aan Aretha Franklin bij Haarlemse Blues Club

0

Op vrijdag 20 september vindt er een show plaats in de ‘Haarlemse Blues Club’, gesitueerd in Theater Circus Hakim. De deuren openen om 20:30 en de show begint om 21:00. Lapa Loca brengt een formidabel eerbetoon aan de vorig jaar overleden Queen of Soul: Aretha Franklin. Het is iets puurs, rauw en waar. Lapa Loca, southern rhythm & rootsband uit brabant, is gefascineerd door het geluid en proeft en leert en mixt het met hun eigen sound.

Zangeres Linda Kessels heeft vanaf het begin van haar carrière affiniteit met de bijzondere sound en boodschap van Aretha Franklin. Ondanks dat haar sound en looks niet hetzelfde zijn, heeft ze wel haar hart verloren aan de zangstijl en onderzoekt ze al jaren haar eigen versie hier in.

Verwacht geen blazers, strijkers of achtergrondzangeressen, maar de rauwe, strakke, groovy sound van Lapa Loca aangevuld met onweerstaanbare, scheurende sax-solo’s. Kom met ons mee de parels uit deze muziek beleven en voortzetten.

Info
Website: https://www.haarlemsebluesclub.nl
Adres: Korte Verspronckweg 7-9
Postcode: 2023 BS Haarlem
Ticketshop: https://bit.ly/2C8LsK9