Teddyberenhospitaal op zondag 29 september

Kom met je zieke knuffel naar het ziekenhuis!

0

Heeft je knuffel griep? Of een gebroken pootje? Zondag 29 september is het weer Teddyberenhospitaal in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp tijdens Ontdek Hoofddorp. Ontdek wat er allemaal gebeurt in een ziekenhuis en neem je knuffel mee!

De knuffeldokters en – verpleegkundigen van het Spaarne Gasthuis staan klaar om samen met jou je knuffel te onderzoeken en weer helemaal beter te maken. Onze eigen grote knuffel Buddy is er ook. Hij wil graag met jou op de foto! Kom je ook?

Info
Zondag 29 september van 10:00 uur tot 13:30 uur in de centrale hal van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp.

Voor de ouders staat koffie en thee klaar. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ben je iets jonger dan 4 jaar? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.