Trio Yentl Flavour treedt op in de Dorpskerk Bloemendaal

0

Het trio Yentl Flavour treedt op zondag 13 oktober op in de Dorpskerk Bloemendaal (aanvang 15.00 uur). De groep brengt een heel gevarieerd programma met Jiddische zang, klezmer, pittige Ierse muziek, klassieke titels en folk.

Het trio bestaat uit Lizelore Molier (viool), Anna Maria Roos (zang) en Allert van der Heijden (gitaar). Hun optredens zijn ontspannen met een levendige afwisseling van zang en instrumentale nummers. In een ongedwongen sfeer voert Yentl Flavour het publiek mee naar verschillende sferen en emoties van de muziek die varieert van melancholiek tot stevig uptempo. Het trio laat het publiek delen in het plezier en vitaliteit van deze muziek. Instrumentaal is er veel afwisseling. Soms is een combinatie van zang met alleen vioolbegeleiding te horen of klinkt er een mandoline, banjo of trommel.

Kaarten voor het concert zijn nu al verkrijgbaar via www.dorpskerkbloemendaal.nl en vanaf 9 september bij Papyrium Bloemendaal, Primera Overveen en voor zover nog voorradig, vanaf 30 minuten voor aanvang aan de zaal. Toegangsprijs € 15.00 p.p. jongeren t/m 12 jaar gratis.

Info
Datum: zondag 13 oktober 2019
Aanvang: 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur)
Adres: Kerkplein 1, Bloemendaal
Entree: € 15, jongeren t/m 12 jaar gratis.
Verkoop: www.dorpskerkbloemendaal.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)