Conferentie: Samen Werken aan Duurzaam en Gezond voedsel voor Haarlem

0

Kom vrijdag 8 november naar de Conferentie Samen Werken aan Duurzaam en Gezond voedsel voor Haarlem in het Kweekcafé. “Na de succesvolle conferentie ‘Voeding voor de Stad’ in 2017 willen we tijdens deze conferentie laten zien wat er in de tussenliggende twee jaar is bereikt op het gebied van duurzaam en gezond voedsel voor Haarlem.” geeft Marjan de Boer, voorzitter van Haarlem Food Future, de aanleiding voor deze conferentie aan.

Marjan ligt een tipje van de sluier op over het programma van de middag: “Om passend op deze ontwikkelingen door te pakken, organiseren wij die middag werkwinkels en een meesterlijke les waarin bezoekers aan de slag gaan met de verschillende thema’s van duurzaam en gezond voedsel, zoals het voorkomen van voedselverspilling, duurzame voedselkeuzes, (plek voor) stadslandbouw, voedseleducatie en het upcyclen van reststromen.

Ruimte voor oproepen en vragen
Na de inloop starten we de middag om 16 uur met een plenair, interactief programma van updates, quizzen, bewegend beeld en uitleg over de werkwinkels. Daarna gaan we aan de slag in deze verschillende werkwinkels. Aan het eind van de middag is er gelegenheid om een oproep of vraag over jouw voedsel-initiatief te pitchen. Pak deze kans om het Haarlemse Food Netwerk op de hoogte brengen van wat jij nodig hebt. Wil jij pitchen? Laat het weten via info@haarlemfoodfuture.nl.

Info
Datum: 8 november 2019
Tijd: 15:30 – 19:00 uur
Locatie: Kweekcafé, Kleverlaan 9 in Haarlem

Ga voor meer informatie over de werkwinkels en aanmelding voor de conferentie naar de website van Haarlem Food Future: http://bit.ly/conferentie_2019.

Advertentie