Kennissessie ‘Klantportal web-to-print’

Een klantportal voor een optimale klantrelatie

0

De online wereld is continu in beweging. Tegelijkertijd is de persoonlijke connectie belangrijker dan ooit. Bedrijven focussen op de gebruikerservaring en een individuele benadering voor een langdurige klantbinding. Dat kan ook met web-to-print software; door dit te vertalen naar persoonlijke portals voor klanten!

Softwareontwikkelaar Prindustry organiseert op woensdagochtend 27 november 2019 een kennissessie om bedrijven bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantportals die er specifiek zijn voor een gepersonaliseerd proces rondom de inkoop en creatie van printproducten.

Vereenvoudig drukwerkproces
De kennissessie ‘Klantportal web-to-print’ is er voor bedrijven die in opdracht van klanten creatieve uitingen ontwikkelen. Deze klanten hebben geregeld drukwerk nodig. Iemand moet deze producten creëren, beheren, bestellen en de huisstijl bewaken. De organisatie hiervan kost veel tijd. En dat in een tijd dat alles automatisch kan gaan!

Geautomatiseerd én persoonlijk
Een klantportal kan alle facetten rondom printcommunicatie digitaal slim verenigen. Een klantportal is een web-to-print brandportal voor de creatie en inkoop van drukwerk door én voor de klant. Er is een compleet automatische workflow – voor orders, offertes en facturatie – wat het werk efficiënter en eenvoudiger maakt. Tegelijkertijd gaat het om een persoonlijke webomgeving voor de klant met zijn grafische producten.

Zelf opmaken en meteen in productie
De klant kan zelf in voorgedefinieerde huisstijl templates het (repeterende) drukwerk opmaken via een online editor. Bijzonder aan de Prindustry klantportal is dat de opgemaakte PDF meteen in productie door kan bij een zelfgekozen drukkerij. Het is ook mogelijk te kiezen uit koppelingen met diverse printpartners.

Programma 27 november
Het doel van de kennissessie is om je te inspireren nóg meer uit technologie te halen voor een optimale klantrelatie. Prindustry zorgt voor een informatief ochtendprogramma in Haarlem. Er zijn lekkere broodjes tijdens de lunch, waarbij je samen kunt napraten.

 • 09.30 – 10.00 uur Ontvangst
 • 10.00 – 10.05 uur Welkom door Ramon van Wingerden van Prindustry
 • 10.05 – 10.45 uur Sessie 1
  Een klantportal voor een persoonlijk printmanagement
 • 10.45 – 11.00 uur Koffiepauze
 • 11.00 – 11.45 uur Sessie 2
  Prindustry case klantportal Vodafone
 • 11.45 – 12.00 uur Q&A
 • 12.00 – 13.00 uur Netwerklunch

Aanmelden
De kennissessie is waardevol, maar kosteloos. Voor meer info en aanmelden kun je terecht op de website van Prindustry.

Advertentie