Koppelbedden voor oncologiepatiënten

Dankzij gift van Stichting Roparun

2

De hand vasthouden van je vader of moeder, tegen je geliefde aankruipen of gewoon samen naar mooie muziek luisteren. Het gaat soms lastig als iemand in een ziekenhuisbed ligt. De behoefte voor koppelbedden groeide in het Spaarne Gasthuis.

Daarom deed de Stichting Vrienden Spaarne Gasthuis een beroep op Stichting Roparun. En met succes. De afdeling oncologie kreeg een vervroegd kerstcadeau en heeft nu twee koppelbedden tot haar beschikking. Dankzij het speciale matras ontstaat een volwaardig tweepersoonsbed.

Hierdoor kunnen mensen echt even samen zijn en elkaars warmte opzoeken. We kunnen dan ook niet wachten om als afdeling de bedden te gaan gebruiken!” Aldus Lisette de Jong, oncologieverpleegkundige in het Spaarne Gasthuis.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

2 REACTIES

Comments are closed.