CDA Haarlem stelt vragen over de messen problematiek onder jongeren

0

De Haarlemse CDA fractie heeft dinsdag vragen gesteld aan het College van B&W over messen problematiek bij jongeren.

Recent is er in landelijke media al bericht over groeiend bezit en gebruik van messen onder jongeren. Zo is er recent door de politie een messenarsenaal aangetroffen bij tieners in Amsterdam. Ook waren er begin dit jaar binnen vijf dagen vier messenincidenten in Zaanstad.

Het Haarlemse CDA wil daarom weten of dit ook in Haarlem speelt. Volgens het CDA kan het wellicht verstandig zijn om het voorbeeld van andere gemeenten te volgen en de burgemeester de bevoegdheid te geven om in bepaalde gebieden een messenverbod op te leggen. Dit zou bijvoorbeeld in het uitgaansgebied een verschil kunnen maken.

- Advertentie -
Vorig artikelProvincie Noord-Holland wint Circular Award Public 2020
Volgend artikelLezing over het nooit gebouwde Huis Leyduin
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.