Vishal Virtueel

0

Nu de deuren van de Vishal gesloten blijven in verband met het coronavirus gaat de expositieruimte virtueel open. Met grote regelmaat toont de kunstenaarsvereniging nieuwe tentoonstellingen. Kunstenaarsleden laten hun creativiteit los op een lege ‘virtuele’ Vishal en maken zo hun eigen online expositie.

De Vishal is al bijna drie weken gesloten en zal dat helaas voorlopig ook nog blijven. Dus geen tentoonstellingen en bezoekers, maar daar is iets op bedacht. Want wat offline niet kan, is online natuurlijk wel mogelijk! Zo blijft De Vishal bezoekers en leden in deze bizarre tijd prikkelen en blijven de deuren toch een klein beetje open…

Vrijdag 3 april heeft Ronald Ruseler afgetrapt met zijn virtuele tentoonstelling ‘De Onvoltooide Tuin als Verre Reis’. Hij wordt opgevolgd door vele andere leden van De Vishal, zoals Helmuth van Galen, Cécile van Hanja, Florence Marceau Lafleur en Els Hoekstra.

De exposities ‘Vishal Virtueel’ zijn te zien op de website van De Vishal, Facebook en Instagram.

De Vishal
De Vishal – ruimte voor beeldende kunst in Haarlem – is met circa 150 aangesloten leden de grootste kunstenaarsvereniging van Haarlem en biedt alle aangesloten professioneel werkende kunstenaars een voor Haarlem uniek podium. De Vishal ontvangt financiële steun van de gemeente Haarlem.

Advertentie