Nieuwe Jumbo City aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem opent 22 juli

9

Jumbo opent op woensdag 22 juli de deuren van de nieuwe Jumbo City winkel aan de Gedempte Oude Gracht 66 in Haarlem. Bezoekers en inwoners van Haarlem kunnen vanaf de opening in de gemakswinkel terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. Jumbo City Haarlem opent haar deuren op 22 juli om 11.00 uur.

Filiaalmanager Robert Belderok is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening. “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners en passanten van Haarlem de beste food- en winkelbeleving te bieden. met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo City.

Gemak centraal
De Jumbo City wordt gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht, in het stadscentrum. De gemakswinkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van restaurantketen La Place. Zo biedt het de klant ruim 500 vierkante meter aan winkelgemak en een ruime keuze uit meer dan 10.000 artikelen. De klant kan kiezen uit ter plekke bereide producten uit de eigen Verskeuken, zoals vers gemaakte pizza’s, diverse vegetarische maaltijden en een divers aanbod veganistische producten. Ook kan de klant in deze Jumbo City zelf sinaasappelsap, granaatappelsap en grapefruitsap persen. Verder biedt de winkel een uitgebreid assortiment La Place producten.

Voor klanten die snel iets willen halen voor thuis of onderweg heeft Jumbo City Haarlem lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij, waaronder La Place focaccia’s.

Binnenstedelijke wensen
We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in Haarlem,” vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “Naast de andere gemakswinkels in Eindhoven, Nijmegen, Den Haag, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam is dit de volgende Jumbo City in het land. Ik ben er trots op dat we nu ook in Haarlem kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook om een lekkere verse maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. We zijn zo steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft. Zo maken we lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie en is actief in Nederland en België. Jumbo telt momenteel zo’n 670 supermarkten, waaronder acht Foodmarkten, en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Tevens voert het concern het gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin elementen van de reguliere Jumbo winkel, Foodmarkt én van restaurantketen La Place worden gecombineerd. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ en in 2019 nam Jumbo de regionale supermarktketen Agrimarkt over. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Eind 2019 opende het concern haar eerste winkel in België. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Advertentie

9 REACTIES

  1. Beter komt er een Lidl in noord want die in Schalkwijk wil je niet dood gevonden worden

  2. Waar aan de gedempte oude gracht? Ter vervanging van een andere winkel of super?

Comments are closed.