Kinderactiviteit: Samen waterbeestjes zoeken op Leyduin

0

Een heerlijke bezigheid voor het begin van de vakantie! Op zaterdag 18 juli om 10:00 uur mag je weer waterbeestjes komen zoeken op de prachtige buitenplaats Leyduin.

In de natuur stikt het in het water van de leuke beestjes. Met een schepnetje kun je aan de slag om die naar boven te halen. Je mag je vangst in een loeppotje doen, dan kun je die kleine diertjes veel beter bekijken. Moet je eens zien hoe bijzonder ze zijn…! Je wilt vast weten hoe die beestjes heten. Daarom zijn er handige zoekkaarten aanwezig waarop je de namen kunt vinden.

Kom ook en ontdek de wondere wereld onder water. De boswachter van Landschap Noord-Holland zorgt voor de schepnetjes en de loeppotjes, maar je eigen netje meenemen mag natuurlijk ook! Trek laarzen aan of schoenen die tegen een stootje kunnen en kleding die vies mag worden.

Info
Reserveren is verplicht. Het is niet mogelijk om ter plekken aan te sluiten.

Advertentie