Simply Pure geeft nieuwe glorie voor in verkoop staande of komende luxe herenhuizen, woonhuizen, villas en landhuizen in en om Haarlem

0

Verkopers & makelaars van huizen in het hogere segment opgelet! Vanaf 1 september biedt het in Haarlem gevestigde Styling & Design Studio Simply Pure ook Verkoopstyling diensten in en rondom Haarlem aan.

Britta von Wedel, eigenares van simply pure heeft haar opleiding Vastgoedstyling succesful afgerond en is nu gecertificeerd House of KIKI ( o.a. bekend van het RTL programma Uitstel van Executie) vastgoed stylist en aangesloten bij het CNVV ( Centraal Netwerk voor Vastgoedstylisten). Hiermee heeft zij zich erop gespecialiseerd moeilijker verkoopbaar vastgoed zo licht, ruim en sfeervol als mogelijk te presenteren met als doel een snelle verkoop voor de hoogst mogelijke prijs.

Hiermee speelt Simply Pure in op moeijlijker verkoopbaar onroerend goed in het hogere segment zoals luxe herenhuizen, villas, woonhuizen en landhuizen met een verkoopwaarde van vanaf 750.000 in en rondom Haarlem en richt zich daarmee exclusief op de luxe woningmarkt.

Leegstand kost geld
Terwijl de huizenmarkt ondanks COVID blijkt te exploderen staan objecten in het hogere segment ook in de Randstad vaak toch nog wel een aantal maanden en hiermee dan in verhouding lang in de verkoop, wat duur kann zijn en wat volgens Britta von Wedel helemaal niet nodig zou zijn in tijden van nu.

Wij laten binnen 1-3 dagen ( afhankelijk van de maatvoering) uw huis in een niewe glorie verschijnenen en presenteren het zo aansprekend, dat het sneller meer kijker trekt en daardoor sneller en voor de maximale prijs wordt verkocht.

Door een minimale investering kunnen verkopers en makelaars van het hoger segment een snellere verkoop tegen een hoger prijs realiseren in plaats van duizenden / tienduizenden of zelfs tonnen van Euros in de prijs te zakken.

Advertentie