HEMA opent nieuwe winkel in Haarlem Centrum

Maandag 14 september feestelijke opening

3

HEMA opent op maandag 14 september haar deuren van de nieuwe winkel in Haarlem Centrum. De nieuwe winkel vestigt zich in het voormalig Hudson Bay gebouw aan het Verwulft, de ingang bevindt zich aan de Grote Houtstraat 70. Het gehele assortiment en het personeel dat momenteel werkt in HEMA op de Kruisstraat verhuizen mee naar de nieuwe vestiging.

We zijn ontzettend blij dat we op deze centrale locatie in Haarlem onze nieuwe winkel mogen openen. In mei openden wij al onze HEMA outlet op deze plek en met succes. Vanaf 14 september verwelkomen we graag alle Haarlemmers in dit prachtige pand.” Aldus Phillip Mes, landen directeur Nederland.

Jumbo
De verhuizing is onderdeel van de grotere commerciële samenwerking met Jumbo. De komende tijd zal Jumbo de huurcontracten van in totaal 17 HEMA winkellocaties overnemen, voornamelijk stadslocaties. HEMA assortiment is al beschikbaar in ruim 50 locaties van Jumbo en op jumbo.com.

De winkel op de Kruisstraat is inmiddels gesloten.

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)
 

3 REACTIES

Comments are closed.