Zaterdag 31 oktober: Online Open Dag bij Inholland Haarlem

Aankomende hbo-studenten kunnen zich online oriënteren op studie

0

Op zaterdag 31 oktober organiseert Hogeschool Inholland Haarlem van 10.00 tot 14.00 uur een Online Open Dag. Met live-opleidingspresentaties, online workshops, de mogelijkheid om live in gesprek te gaan met studenten en docenten, en online hulp van studiekeuzeadviseurs. Zo kunnen studiekiezers zich online, en vanaf elk device, oriënteren op diverse hbo-opleidingen.

Inholland Haarlem vindt het, juist in deze tijd, belangrijk om aankomende studenten te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Daarom start voorafgaand aan de Online Open Dag op 24 oktober de online oriëntatieweek, zodat studiekiezers zich alvast online kunnen oriënteren en voorbereiden op de Online Open Dag op 31 oktober. Met de stappen TEST, ONTDEK en KIES komen zij erachter waar hun interesses en vaardigheden liggen en welke opleidingen daar het beste bij passen. Zo kan iedereen 24/7 de Inholland-opleidingen ontdekken.

Inholland Haarlem Live!
Op zaterdag 31 oktober zendt de hogeschool de online show Inholland Haarlem live! uit. Een interactief online programma waarin studenten vertellen over hun studie. De online show is live te volgen via inholland.nl en YouTube van Inholland Haarlem. Aan het woord komen studenten van:
10.15 – 10.45 uur: Business Studies, Finance & Control en Ad BS Logistiek
11.00 – 11.30 uur: MBRT, Social Work en Sportkunde
12.00 – 12.30 uur: Creative Business, Tourism Management en Conservatorium
12.45 – 13.15 uur: Pabo
13.30 – 14.00 uur: Bouwkunde, Bouwmanagement, IT en Informatica

Proefstuderen achter je bureau
Naast de Online Open Dag biedt Inholland Haarlem studiekiezers de mogelijkheid om online te komen proefstuderen. Waar een studiekiezer voor de corona-crisis fysiek een dag kon meelopen om te kijken of de studie bij hem of haar paste, biedt Inholland Haarlem nu een digitale variant aan. Het programma van Online Proefstuderen verschilt per opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld een online college volgen, aan de slag gaan met een casus, een workshop bijwonen en online meelopen met studenten. Docenten en studenten staan online klaar en beantwoorden alle vragen.
Meer informatie: www.inholland.nl/proefstuderen

Aanmelden
Aanmelden voor de Online Open Dag op 31 oktober kan via: www.inholland.nl/opendag. Na aanmelding sturen we per mail meer informatie over de online live sessies en kunnen we je goed op weg helpen bij je studiekeuze.

- Advertentie -