Politie op zoek naar getuigen autobranden

0

De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke brandstichting in de nacht van maandag op dinsdag aan de Nico van Suchtelenstraat en de Engelandlaan in Haarlem.

Omstreeks 23.55 uur kreeg de politie melding van een voertuigbrand aan de Nico van Suchtelenstraat. Toen agenten arriveerden bleek een auto in brand te staan. De gealarmeerde brandweer kon het vuur blussen. Rond 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een auto aan de Engelandlaan in brand stond. Ook hier werd het vuur door de brandweer geblust

De politie doet onderzoek naar de brandoorzaak en houdt ernstig rekening met brandstichting.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze voertuigbranden. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Nico van Suchtelensraat of de Engelandlaan? Of heeft u andere informatie over deze zaken? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2021002853 en/of 2021002852

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelAltijd Contactlijn 0888 555 195
Volgend artikelBuurtsportvereniging Europawijk: mooie impuls om beweging op gang te brengen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.