Extinction Rebellion protest op het Stationsplein [Video]

0

Vandaag, maandag 4 januari 2021, vond de inmiddels bekende maandelijkse demonstratie plaats tijdens de test van het luchtalarm om 12.00 uur. Voor XR is het echter geen oefening maar een sirene voor de klimaatcrisis.

De beweging is nog lang niet klaar met actie voeren…

Een video van John van der Wal / 023TVonline.

 

- Advertentie -
Vorig artikelSantaBox groot succes!
Volgend artikelAltijd Contactlijn 0888 555 195
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.