Wintergames voor jongen en meiden van 13 t/m 17 jaar

0

Op zaterdag 27 februari organiseren SportSupport, Haarlem Effect, DOCK en Streetcornerwork de Wintergames op het Nieuw Guineaplein, een super toffe activiteit voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar.

 

 

Vanaf 13:00 uur starten er verschillende activiteiten op het plein. Er is onder andere een voetbaltoernooi, een panna knock out kooi en er komt een Nederlands honkbal International om Baseball5 te spelen, dit is een nieuwe urban variant van honkbal.

Jongeren kunnen zich aanmelden bij de jongerenwerkers van Haarlem Effect en Streetcornerwork of kunnen gewoon naar het plein komen om 13.00 uur.

Meer info op de website van SportSupport:

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNederlandse Bachvereniging & Lucie Horsch live vanuit de Philharmonie
Volgend artikelNoMorePlastic doneert opnieuw mooi bedrag aan de Plastic Soup Foundation
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.