Urbans sports en gave clinics in de voorjaarsvakantie

0

In de voorjaarsvakantie organiseert SportSupport weer twee sportieve activiteiten.

 

 

 

  1. Op dinsdag 23 februari staan we op de voetbalvelden van DSS in Noord van 10:00 – 12:00 uur. Kinderen kunnen kiezen uit een combinatie van een voetbal- en hockeyclinic of gaan ze liever voor rugby en boksen. Voor elke sport staat er een gespecialiseerde trainer klaar. Meedoen kost €1,50 en inschrijven kan via de website sportindewijk.nl.
  2. Op woensdag 24 februari staat een coole Urban Sports middag op het programma, welke in samenwerking met Haarlem Effect wordt georganiseerd. Met onder andere kickboksen, panna knock out toernooi, streetdance workshops van DANSbureau Britt, stoepranden, 3 vs. 3 voetbal en nog veel meer. Kinderen zijn vanaf 13:30 uur welkom bij Buurthuis de Tulp op het Voortingsplantsoen. Het wordt een een super toffe middag, lekker buiten lol maken en coole sporten doen! Deze activiteit is gratis en aanmelden niet nodig.

SportSupport volgt de laatste coronamaatregelen, ouders mogen kinderen alleen afzetten en ophalen. De activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

 

 

- Advertentie -