Gratis Boks workshops buiten bij buurthuis De Tulp

0

Ook in Haarlem Centrum in het Rozenprieel gaat SportSupport op het Voortingplantsoen 56 gratis toffe boks workshops geven. Op de volgende drie maandagen 25 januari, 1 en 8 februari meester Jeffrey, een echte bokser, klaar om deze lessen te geven. Hij kan iedereen een goede hoek of een uppercut aanleren.

Materiaal is aanwezig en er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waarin iedereen mee kan doen. Jongens en meiden zijn welkom op bovengenoemde dagen van 15:00 – 16:30 uur. Uiteraard wordt deze activiteit georganiseerd volgens de geldende RIVM-maatregelen. Ouders mogen hun kinderen alleen afzetten en ophalen.

Op dit plein kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar elke maandag terecht voor een leuke middag met verschillende sport en spel activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen elke dinsdag terecht op het Leidseplein in Haarlem van 14:30 – 16:00 uur. Deze Sport in de Wijk activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

 

- Advertentie -