Winnaar De grote Haarlemse kerstspeurtocht neemt Superprijs in ontvangst

0

Op woensdag 20 januari zijn de winnaars van ‘De grote Haarlemse kerstspeurtocht’ van Spaarnelanden bekendgemaakt via video. De Superprijs t.w.v. 500 euro, bestemd voor een uitje met de hele klas, is gewonnen door de tienjarige Jules Prinsen. Hij ontving de cheque met daarop het geldbedrag uit de handen van Michel Rog, wethouder van Openbare Ruimte.

Door de coronamaatregelen kon de gebruikelijke kerstbomenactie niet doorgaan, maar gelukkig kwam Spaarnelanden met dit alternatief. Ik heb de kerstspeurtocht zelf samen met mijn kinderen gedaan en het was superleuk en leerzaam om te doen!” aldus Rog.

Naast de Superprijs trok de wethouder als verrassing ook nog drie winnaars voor de bonusprijzen. Deze gelukkige winnaars mogen met het hele gezin naar een voorstelling naar keuze in de Philharmonie of Stadsschouwburg wanneer deze na de lockdown weer open zijn voor bezoekers.

De winnaar van de Superprijs
Winnaar Jules Prinsen is 10 jaar oud en zit op basisschool De Ark. Jules is ontzettend blij me het winnen van de Superprijs. Jules wil met de prijs met zijn klas naar Duinrell of gaan lasergamen.

De grote Haarlemse kerstspeurtocht
I.v.m. met de coronamaatregelen kon de gebruikelijke kerstbomenactie dit jaar helaas niet doorgaan, vandaar dat Spaarnelanden een alternatief organiseerde voor kinderen: De grote Haarlemse kerstspeurtocht! Een actieve puzzeltocht voor kinderen (en hun ouders), waarin ze in de stad op zoek gingen naar antwoorden op vragen over Haarlem, Kerst en thema’s waar Spaarnelanden zich mee bezighoudt, zoals duurzaamheid, innovatie en recycling. Deelnemers maakten naast de Superprijs t.w.v. €500,- kans op VVV-bonnen, voetballen en een uitje naar het theater met het hele gezin.

 

- Advertentie -