Online dialoogtafels om Internationale Vrouwendag te vieren

0

Door de coronamaatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om met velen bij elkaar te komen om internationale vrouwendag te vieren. Daarom staken Rooie vrouwen, Bureau discriminatiezaken, Haarlem in dialoog, Zonta, Toneelschuur en DOCK Haarlem de koppen bij elkaar en organiseren zij dit jaar samen een fantastisch online programma met dialoogtafels.

De eerste dialoogtafel ‘Anders is ook gewoon’ vond in februari plaats. En met succes. “Het werd een bijzonder gesprek, vol inspiratie voor iedereen,” aldus Souad Afatan, een van de organisatoren en sociaal werker DOCK.

In maart kun je nog deelnemen aan deze online dialoogtafels:
1. Feminisme is uit de tijd op 8 maart (19:30 – 21:00 uur)
2. Simpel werk op 23 maart (19:30 – 21:00 uur)

Ook in april en mei volgen er nog dialoogtafels, allemaal rondom het thema inclusiviteit. Met vragen als: ‘Wat betekent inclusiviteit voor samenhorigheid, de onderlinge verbondenheid en je eigen waarden? ‘Wie ben ik’ en ‘Waar ligt de grens om gelijke kansen voor iedereen toegankelijk te maken?’

In dialoog met elkaar
De dialoog wordt in kleine groepjes gevoerd, via Teams of Zoom. Wil je meedoen? Mail dan naar Souad Afatan: safatan@dock.nl.
Door samen met elkaar te praten, komen wij stappen verder!

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelSylvana Simons krijgt Ribbius Peletier-penning 2021
Volgend artikelBroedseizoen gestart in Nationaal Park Zuid-Kennemerland
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.