Hartenwens gaat in vervulling: ‘Een bloemetje voor alle buren’

0

Op vrijdagmiddag (05-03-2021) is in de Haarlemse Karel van Manderstraat de Hartenwens van Jorien Klomp in vervulling gegaan. Ze had haar wens opgehangen op het grote rode hart in de passage van Albert Heijn aan de Westergracht.

Jorien: “Ik wil graag alle bewoners van de straat waar ik woon blij maken met een bosje bloemen, om iedereen een beetje op te fleuren en een hart onder de riem te steken in deze, soms moeilijke, tijden.” En dat is gelukt! Er zijn ruim 100 boeketten uitgedeeld in de straat door verschillende buren en bloemenmeisjes en de bloemen werden dankbaar in ontvangst genomen. Troubadour Erica Huber zorgde voor de muzikale omlijsting.

‘Hartenwens’ is een initiatief van Albert Heijn Vos aan de Westergracht, BUUV Haarlem en Patty-Lou Leenheer van de 1Zaamste podcast. Via ‘Hartenwens’ hebben Haarlemmers hun wens kenbaar kunnen maken op een groot hart bij Albert Heijn én konden mensen laten weten dat ze anderen wilden helpen om hun wens in vervulling te laten gaan. De Hartenwens van Jorien is één van de vele wensen die in vervulling gaat de komende weken.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelBroedseizoen gestart in Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Volgend artikelThemamaand Veiligheid bij SeniorWeb Haarlem
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.