Swingsteesjun Koningsfeest zondag 26 april 2015

0

Ter meerdere eer en glorie van Willem Alexander en Maxima maar nog het meest voor jou organiseert Swingsteesjun op zondag 26 april 2015 een Koningfeest in het Wapen Van Kennemerland.

Kom vooral gekleed in het oranje, rood, wit en blauw. Ga de hele avond uit je dak in oranje gezinde stemming. Op deze toplocatie in Haarlem West, uitkijkend op zoveel natuurschoon, zoals de koetjes in de wei en Landgoed Elswout, gaan we uit ons dak in twee feest-area’s.

Twee area’s
– AREA 1: Disco van de 70s, 80s, 90s. In deze area kan je swingen op de gouwe ouwe hits. Wordt jij ook zo blij van “relight my fire” “heaven must be missing an angel” en “Disco Inferno”?

– AREA 2: Dance, trance & club van 00s & now. De beste beats, type Guetta, Van Buuren, Dash Berlin, Swedish House Maffia etc etc. Natuurlijk op Koningsdag ook een goede radio edit van “King of my Castle” van Wamdue project.

De platenspelers op deze avond zijn dj Wally [Walter Ravensberg] en dj Jasper. Altijd leuk.

Party time = 21:00 – 02:00 uur.

Info
De Swingsteesjun feesten zijn bruisende avonden voor ‘the friendly 30up’. Lekker ongedwongen dansen en ontmoeten in een stijlvolle en intieme ambiance. We zijn gestart in 2005′ “so we know how to party.
Tickets zijn 11,00 voorverkoop en 15,00 aan de deur.
Email naar [email protected] of whatsapp of sms naar 06 1893 8260 je NAAM(-en), EMAILADRES(-sen), DATUM FEEST, AANTAL TICKETS, en je POSTCODE.

Elke unieke ticket met barcode ontvang je binnen 24 uur automatisch per email + je krijgt direct ook een aparte mail met betaalinstructies. nb: Check ook je spambox.

Over ’t Wapen van Kennemerland
’t Wapen van Kennemerland (in volksmond ook wel “Stinkende Emmer” genoemd), is een historische horeca plek aan de groene westrand van Haarlem. Vorig jaar hadden we daar een top Koningsfeesie, toen in 1 area. Nu dus ook in het café.

Het Wapen heeft een mooi groot terras met heaters en parasols en dekentjes, ideaal om te loungen en een luchtje te scheppen. Gezien de capaciteit circa 250 gasten is het verstandig om kaarten in de voorverkoop te kopen.

nb: Je kan er vooraf, tot 20.00 uur heerlijk dineren [reserveren zeer gewenst]. Tip: na diner een wandeling in de natuur om na negenen aan te schuiven in het feestgedruis. Parkeren kan gratis op straat.

Ontvang je al de nieuwbrief: zie www.swingsteesjun.nl?