De BurgerBabes zamelen in voor Stichting Anne Bo

De BurgerBabes: burgers bakken voor goede doelen, dichtbij huis

0

Een groep enthousiaste vrouwen uit Haarlem met allemaal dezelfde missie: Burgers bakken voor Burgers. De gehele opbrengst van de hele dag bakken gaat naar verschillende goede doelen die de BurgerBabes elk jaar zelf uitkiezen. De BurgerBabes zijn inmiddels een bekend gezicht op Koningsdag in de Haarlemse Vijfhoek. Ieder jaar staan ze op hun vaste stek midden in de Haarlemse Vijfhoek en bakken ze Burgers voor een goed doel dicht bij huis. Helaas kunnen de BurgerBabes ook dit jaar niet ‘live’ bakken…en daarom deze doneeractie voor de Haarlemse Stichting Anne-Bo!

De BurgerBabes zijn een donatieactie gestart voor Stichting Anne-Bo, studeren voor iedereen. Stichting Anne-Bo streeft naar kansengelijkheid voor meisjes die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze doelen en dromen te verwezenlijken. Annemieke van de Wouw is de oprichtster van de stichting en woont in de Vijfhoek. Haar op jonge leeftijd overleden dochter Anne-Bo leeft mede voort in het mooie doel van de stichting: “Met Stichting Anne-Bo willen we het verschil te maken, voor meisjes die het nodig hebben de juiste kansen te krijgen, én hiermee Anne-Bo in leven te houden.

De BurgerBabes hopen op een flink bedrag zodat heel veel meisjes hun dromen kunnen verwezenlijken!

Vorig jaar hebben de BurgerBabes met hun doneeractie ruim € 1700,- opgehaald voor verschillende (Haarlemse) goede doelen. De BurgerBabes staan hopelijk volgend jaar weer gewoon op hun vaste stekkie op Koningsdag in de Vijfhoek. Dan bakken ze weer met heel veel liefde de allerlekkerste burgers voor alle feestgangers, fans en vrienden in de Vijfhoek.

Link naar de doneeractie: www.doneeractie.nl/burgerbabes-zamelen-in-voor-stichting-anne-bo/-51679.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelPreventieakkoord voor Schalkwijk
Volgend artikelFeestelijke oplevering eerste 34 woningen in binnenstedelijk Schoterkwartier in Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.