Maar liefst 11 gratis activiteiten meivakantie in Haarlem

0

In de meivakantie organiseert SportSupport maar liefst 11 activiteiten verdeeld over de verschillende stadsdelen.

Maandag 26 april gaan kinderen in Noord Levend Stratego spelen in het Schoterbos. Daarna staat er een speciale clinic op de agenda voor kinderen met een beperking. Zij zijn op 28 april welkom bij DSS voor een clinic voetbal en Rugby. Ook staat er die dag een buurtevent gepland in samenwerking met Pré Wonen in Parkwijk.

Donderdag 29 april kunnen ze terecht in Speeltuin Kindervreugd en op vrijdag 30 april zijn kinderen welkom in de Speeltuin op het Ramplaankwartier. Die week erna starten we op maandag 3 mei, voor kinderen met een beperking staan er die dag twee toffe clinic op het programma bij HKC Oosterkwartier, namelijk korfbal en kickboksen. De dag erna, op dinsdag 4 mei, is er een activiteit in Schalkwijk op het schoolplein van de Molenwiek.

Op 6 mei kunnen kinderen maar liefst op 3 plaatsen terecht namelijk op het schoolplein van de Don Bosco, het Leidseplein en het Cruyff Court Parkwijk staan de buurtsportcoaches van SportSupport voor ze klaar. Voor jongeren van 14 jaar wordt diezelfde dag de Urban Spring Games georganiseerd in Noord.

Kijk voor meer informatie over locaties en tijden op de website van Sportsupport of op sportindewijk.nl.

 

 

- Advertentie -