Op reis met Vakantielezen van de bieb

0

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen van de Bibliotheek beleven jij en jouw familie de leukste avonturen. Ga mee op reis en maak kans op leuke prijzen.

Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland biedt dit online programma aan voor kinderen uit groep 3 en 4 ( van 6 t/m 8 jaar) en hun gezin. Met Vakantielezen willen we ervoor zorgen dat kinderen lekker bezig blijven met taal en lezen in de schoolvakantie.

Ga mee op reis!
Op de website https://www.vakantie-lezen.nl reis je langs 6 landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land doe je mee aan opdrachten en ga je op zoek naar de schat. Je leest verhalen en speelt zomerse (taal)spelletjes. Door deze opdrachten zijn de kinderen op speelse wijze bezig met taal. Met de digitale schattenjacht maken de deelnemers ook nog eens kans op leuke prijzen.

Wil je meedoen? Meld je aan via www.vakantie-lezen.nl en haal jouw landkaart op in de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie en de leukste boekentips op:

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelSummer Games: een reis om de wereld in Haarlem
Volgend artikelHaarlem Culinair moet helaas de eetafspraak verplaatsen naar volgend jaar
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.