Korenlint 2021 is helaas geschrapt, maar Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap gaat tóch zingen. Zaterdag 11 september treedt Zang en Vriendschap gratis op in de Albertuskerk in Haarlem Noord. Aanvang: 15:30 uur.

Op deze Open Monumentendag zet de Albertuskerk de deuren open, zodat ook wij met onze mannenkoorzang kunnen optreden. Zang en Vriendschap zingt tenminste zes werken die in de afgelopen weken uitgebreid zijn gerepeteerd. Van Queen tot verrassende, klassieke mannenkoorwerken.

Het optreden wordt geleid door dirigent Arno Vree en begeleid door Lennie Kerkhoff.

De toegang is uiteraard gratis.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelSDG Action Day 25 sept 2021: Alle kinderen veilig op school
Volgend artikelHaarlem installeert nieuwe kinderraad en kinderburgemeester
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.