Het nieuwe boek van Ezra van Bakel uit Haarlem is verschenen: De avonturen van Ellie en Jose

0

Op vrijdag 3 december is het nieuwe boek ‘De avonturen van Ellie en Jose’ van Ezra van Bakel verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Mmm, dat wordt smullen,” zegt Ellie en ze strooit de poedersuiker op haar pannenkoek. Wat stuift dat! “Kijk Jose! We hebben wolken binnen!” “Oh leuk, ik neem ook poedersuiker!” zegt Jose. “Dan maak ik ook wolken!

Een bundel vol fantasie! De levendige zusjes Ellie en Jose, maken alledaagse, herkenbare, grappige en aandoenlijke gebeurtenissen mee. Ze gaan naar de kapper, boerderij, verkleden zich. Met de sprekende, kleurrijke illustraties, is dit een heerlijk (voorlees)boek!

Over de auteur
Ezra van Bakel (1984) schreef diverse musicals en liedjes voor kinderalbums. Haar werk kenmerkt zich door grote verbeeldingskracht, humor en speelse personages. Ze hoopt dat jong en wat ouder, veel plezier zullen beleven aan haar gezellige verhaaltjes.

Irene Hazeleger (1984) tekent al van jongs af aan. Ze is jaren werkzaam geweest als grafisch vormgever. Om nu voor het eerst een kinderboek te mogen illustreren is een droom die uitkomt. Ze is dol op Ellie en Jose met hun gekke fratsen en hoopt dat jij er net zo van mag genieten!

Info
Titel: De avonturen van Ellie en Jose
Auteur: Ezra van Bakel
Verschijningsdatum: 03-12-2021 Aantal pagina’s: 52
ISBN: 9789464501094 Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 21,50 Uitvoering Hardcover
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

 

 

 

- Advertentie -