Man verdacht van diefstal fiets

0

Donderdagmiddag is, rond 16.45 uur, een 42-jarige man uit Haarlem aangehouden op de Wilhelminastraat op verdenking van diefstal van een fiets.

De politie kreeg een melding om naar een pand op de Wilhelminastaat te gaan. Aldaar zou een man zich ophouden die vlak daarvoor een fiets op de Grote Houtstraat gestolen zou hebben.

De eigenaresse van de fiets zag de fiets voor haar ogen weggenomen worden en mobiliseerde omstanders. Eén van deze omstanders achtervolgde de verdachte en zag hem het pand aan de Wilhelminastraat ingaan.

Toen de agenten ter plaatsen kwamen, konden ze de man insluiten. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelZaterdag 11 juli eerste Spaarndamse kunstmarkt
Volgend artikelBromfietscontrole Robertus Nurksweg
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.