Discussiebijeenkomst: De toekomst van de Waarderpolder

0

Moet er in de (nabije) toekomst gewerkt én gewoond kunnen worden in de Waarderpolder?” Die vraagstelling staat centraal bij de discussiebijeenkomst op woensdagavond 14 februari in het ABC.

Aanleiding voor deze bijeenkomst is tweeledig. In de eerste plaats de expositie ‘Waarderpolder: van bedrijventerrein naar WERKSTAD’ met het afstudeerproject van Hein Coumou. Deze expositie is nu te zien in het ABC. In de tweede plaats is deze presentatie heel actueel doordat de vraag ‘wel of niet wonen op het bedrijvengebied Waarderpolder?’ op de politieke agenda is gezet voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Inleiders op 14 februari zijn Hein Coumou (architect) en Geert-Jan Put (programma-manager Platform Bedrijven en Kantoren, Plabeka, MRA). Deelnemers aan de discussie zijn vervolgens Max van Aerschot (architect/voormalig stadsbouwmeester), Bruno Giebels (voorzitter Industriekring Haarlem) en o.v. Thijs Asselbergs (architect/voormalig stadsbouwmeester). Gesprekleider is Gabriël Verheggen (directeur ABC).

Info
datum: woensdagavond 14 februari 2018
aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)
entree: 2 euro (ABC-vrienden gratis) incl. koffie/thee
locatie: ABC Architectuurcentrum Haarlem, Groot Heiligland 47

Advertentie