Sint Bavoschool haalt oogst binnen op schooltuintjes

0
Twan en Teun uit groep 6 hadden de grootste courgette. Ingezonden foto Sint Bavoschool Eemstraat.
Twan en Teun uit groep 6 hadden de grootste courgette. Ingezonden foto Sint Bavoschool Eemstraat.

Tijdens de laatste schoolweek was het voorlopig ook de laatste keer schooltuinen.

Leerlingen van groep 6 van de Sint Bavoschool Eemstraat hebben hun oogst binnengehaald op de Schotertuin: aardappelen, sla, uien, sjalotten en courgette. Twan en Teun uit groep 6 hadden de grootste courgette. Met z’n tweeën was het gevaarte nog net te tillen.

Deze zomervakantie zijn de leerlingen iedere dinsdagmorgen welkom op de Schotertuin om hun tuintjes te verzorgen en de laatste oogst binnen te halen. Volgend schooljaar gaan ze in groep 7 nog even door met de tuintjes, waarna in het voorjaar van 2023 de komende groep 6 mag gaan tuinieren.

 

 

 

 

- Advertentie -