Uitbreiding taalspreekuren

0

In de Bibliotheek Haarlem Centrum en Zandvoort

Een taalspreekuur in de Bibliotheek is er voor iedereen die vragen heeft over het leren van de Nederlandse taal, inburgering of taallessen in onze regio. Sinds januari 2017 vindt er twee keer per week een taalspreekuur plaats in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Vanaf heden worden de taalspreekuren uitgebreid naar de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) en Zandvoort (Louis Davidscarré 1).

Een medewerker van de Bibliotheek geeft tijdens een taalspreekuur informatie en advies over taal, taalcursussen en taalaanbieders. Iedereen met een taalvraag kan bij ons langskomen; mensen die de Nederlandse taal leren, volwassenen die beter willen leren lezen en schrijven of taalvrijwilligers zijn. Ook als je digivaardiger wilt worden, kan je bij het taalspreekuur terecht.

De Bibliotheek heeft een eigen taalaanbod in de vorm van Nederlandse les, lees- en schrijfclubs en een brede collectie aan eenvoudige leesboeken en lesmethodes. Daarnaast verwijst de Bibliotheek door naar taalaanbieders in de regio. Bent u zelf een taalaanbieder en is het taalspreekuur nieuw voor u? Neem gerust contact op zodat we u kunnen toevoegen aan ons overzicht van taalaanbieders in de regio Zuid-Kennemerland.

Dit is het overzicht van taalspreekuren in de Bibliotheek:

  • Maandag 13:30 – 17:30 uur de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)
  • Dinsdag 10:00 – 12:00 uur de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2)
  • Donderdag 15:00 – 17:00 uur de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2)
  • Vrijdag 10:00 – 12:00 uur de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1)
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)