SuperHero KidsRun: alle superkids verzamelen!

0
Fotografie: Tamar Aydin.
Fotografie: Tamar Aydin.

Op zaterdag 17 en zondag 18 september vindt de vierde editie van de SuperHero KidsRun plaats bij atletiekvereniging AV Haarlem in Haarlem-Noord (Jaap Edenlaan 4, Haarlem). Alle kinderen vanaf 4 jaar oud kunnen GRATIS meedoen aan dit unieke sportevenement.

Kinderen kunnen verkleed als hun favoriete superheld een warming-up doen onder leiding van T.W.O.-Dance, spannende hindernissen overwinnen, echte superhelden ontmoeten en superkrachten inzetten bij spelactiviteiten zoals verspringen en freerunnen. Deze worden georganiseerd door onder andere Hattrick Haarlem, AV Haarlem, Munki Motion, Palanka Negra en Unicef. Inschrijven kan via www.superherokidsrun.nl.

Het evenement wordt georganiseerd door een kernteam van vrijwilligers vanuit CityShapers, in samenwerking met vele mooie organisaties uit Haarlem. Ze zijn nog op zoek naar vrijwilligers die op de dag zelf een handje willen helpen. Aanmelden daarvoor kan ook op de eerder genoemde website.

Informatie over de organisatie is te vinden op www.cityshapers.nl en www.superherokidsrun.nl.

 

 

 

- Advertentie -