75 jaar Coornhert Lyceum

0
Coornhert Lyceum

Het is zover! Het is dit schooljaar 75 jaar geleden dat het Coornhert Lyceum de deuren opende. Om dat te vieren organiseren we een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers op zaterdag 5 november 2022. De reünie vindt plaats in het schoolgebouw aan de Lyceumlaan 1 te Haarlem.

Op de reünie komen leerlingen en medewerkers uit het verleden van het Coornhert Lyceum weer bij elkaar. De reünie is daarom de uitgelezen kans voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met onder meer lessen van oud-docenten, verschillende barretjes, een warm buffet en een dj! Ben je oud-leerling of (oud-)medewerker en wil je de reünie bijwonen? Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op www.coornhert75.nl.


 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie