Eerste donatie NoMorePlastic aan The Great Bubble Barrier

0
Founder Ernst-Jan Koole overhandigt de cheque aan Philip Ehrhorn van The Great Bubble Barrier.
Founder Ernst-Jan Koole overhandigt de cheque aan Philip Ehrhorn van The Great Bubble Barrier.

In maart werd bekend dat The Great Bubble Barrier het nieuwe goede doel is van NoMorePlastic. Slechts 6 maanden later heeft The Great Bubble Barrier de eerste donatie van € 1000 te pakken.

Door de koppeling van NoMorePlastic aan The Great Bubble Barrier, is het voor consumenten duidelijker waar zij aan bijdragen. Via de luchtbellenschermen van The Great Bubble Barrier maken zij de wereld een stukje schoner. Dit heeft absoluut bijgedragen aan het feit dat er nu al een cheque overhandigd kon worden. Philip Ehrhorn, Co-Founder van The Great Bubble Barrier, nam de cheque dankbaar in ontvangst op het dak van hun kantoor. Ehrhorn: “Geweldig om te zien hoe betrokken NoMorePlastic is bij de problematiek én dat zij ons initiatief ondersteunen! Onze dank is groot.

NoMorePlastic is aan het professionaliseren. Het nieuw gekozen goede doel, de nieuwe collectie van dit jaar – die beter aansluit op de mode kleuren – én een fotoshoot die gedaan is met modellen. Door al deze verbeteringen kiezen consumenten steeds vaker voor een tas van NoMorePlastic. De duurzame tas van gerecycled bedlinnen die de plastic tas overbodig maakt. Ondernemer en oprichter van NoMorePlastic, Ernst-Jan Koole: “Zoals het er nu naar uitziet voorkomen we dit jaar de aanschaf van 300.000 plastic tassen, dat is het dubbele van vorig jaar!

Veel plastic afval in de Haarlemse waterwegen
De vurige wens van de Haarlemse onderneming om een luchtbellenscherm van The Great Bubble Barrier in het Spaarne te plaatsen, staat boven aan de agenda. Koole legt uit: “Tijdens het maandelijkse plastic vissen met de Haarlemse stichtingen SUPMission en De Pinguin halen we zo ontzettend veel plastic afval uit het water, daar willen we zo snel mogelijk vanaf!” Ehrhorn vult aan: “Door NoMorePlastic, SUPMission en Pinguin is er in Haarlem veel aandacht voor de plastic vervuiling. We hopen dat dit voor beleidsbepalers een stimulans is waardoor we op korte termijn een luchtbellenscherm kunnen plaatsen in het Spaarne van Haarlem.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie