Wereldrecord ‘naar hetzelfde kerstliedje luisteren’ in Amsterdam The Style Outlets

0

Vanaf 22 december sluiten vijf deelnemers zich vrijwillig op in een poging het wereldrecord ‘naar hetzelfde kerstliedje luisteren’ te verbreken voor het goede doel. Voor de gelegenheid wordt een van de winkelruimtes compleet omgetoverd tot Amsterdam The Style Outlets eigen ‘Glazen Huis’, waar de deelnemers drie dagen lang zullen strijden voor het wereldrecord.

Het goede doel
Het huidige record staat op 36 uur en is gevestigd door Emil Ilic die tijdens zijn 204 km lange non-stop wandelmarathon naar hetzelfde liedje luisterde. De deelnemer die dit record verbreekt, zal €2.000 aan een zelfgekozen goed doel schenken en €2.000 winnen voor zichzelf. Daarnaast kunnen bezoekers van het outletcentrum ook geld doneren aan het goede doel van elke deelnemer via een QR-code.

Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets, zegt over de wereldrecord actie: ‘Kerst is bij uitstek iets wat je met je naasten, dierbaren en familie viert. Wij vinden het belangrijk dat we stilstaan bij het feit dat dit niet voor iedereen is weggelegd of vanzelfsprekend is. Met deze actie combineren wij plezier met inzet voor het goede doel.

Kan jij geen genoeg krijgen van kerstmuziek en lukt het jou om uren naar jouw favoriete kerstnummer te luisteren? Je kunt je via deze link nog tot 19 december aanmelden om mee te doen aan de wereldrecord poging.

Ultieme kerstgevoel
Voordat de poging om het wereldrecord te verbreken start, kunnen bezoekers van het outletcentrum deze fotogenieke ruimte nog bekijken en een bezoek brengen aan de Kerst photobooth. Als je deze foto deelt op social media, maak je kans op een gift voucher ter waarde van €50.

Daarnaast staat het hele outletcentrum in het teken van het ultieme kerstgevoel en kunnen bezoekers hier met extra hoge kortingen winkelen voor alle kerstcadeaus en party outfits. Bezoekers die voor 29 december naar het centrum gaan, krijgen bovendien een ticket voor een grote loterij trekking op Super Thursday (29 december), met als hoofdprijs een giftcard van €1.000. Om alvast in de feestelijke stemming te komen, zijn er tijdens deze dag gratis champagne en oliebollen voor iedereen.

 

 

 

 

 

- Advertentie -