Op woensdag 14 december om 14.30 uur opent Tess, kinderburgemeester van Haarlem, de natuurhuiskamer. Deze gezellige, groene ontmoetingsruimte is ingericht bij de entree van het kantoorgebouw van NME Haarlem in de Haarlemmer Kweektuin aan de Kleverlaan.

De kinderburgemeester maakt samen met andere kinderen kerstversiering van natuurlijke materialen. Met deze kerstboomversiersels tuigen ze de kerstboom in de ruimte op en daar; de start van een “natuurlijk” mooie kerst en de natuurhuiskamer is hiermee geopend!

Winter & warmte
Het thema van de opening is winter & warmte. Omdat veel kerstspullen van ver komen, van plastic zijn en snel stuk gaan of weggegooid worden, is het mooi als de consumptie hiervan minder wordt. Dat kan met wat creativiteit.

Inspiratie
In de natuurhuiskamer vinden jong en oud inspiratie voor een duurzaam huishouden, tuin en leefstijl. Ook is er informatie over wat er op het terrein van de Haarlemmer Kweektuin te doen is en een boeken- en voorleeshoekje.

Met de seizoenen mee
De huiskamer verandert met de seizoenen mee Team NME werkt mee aan een programmering met passende activiteiten op het terrein van de Haarlemmer Kweektuin. De natuurhuiskamer is hiervan een uithangbord.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -