RipLive viert het leven van heengegane artiesten in Patronaat

0

Het jaarlijkse eerbetoon aan artiesten die het vorige kalenderjaar, 2022, zijn overleden vindt plaats op vrijdagavond 31 maart in het Haarlemse Patronaat. Tijdens de vijfde editie van Tributeconcert RipLive brengen artiesten als Freek de Jonge, Sandra van Nieuwland, Monique Klemann, Yorick van Norden en vele anderen nog één keer de grootste hits van onze pophelden ten gehore.

Tributeconcert RipLive is een van de grootste hommages aan overleden artiesten van het kalenderjaar daarvoor en staat bekend om haar kwalitatieve en eigenwijze programma. Door de verscheidenheid van popartiesten die heengegaan zijn, is het programma elk jaar erg divers. Een groot ‘Oja-gevoel’ golft elke editie door de zaal, want alle nummers die voorbijkomen staan in ons collectieve geheugen gegrift.

Bont gezelschap
Meat Loaf, Henny Vrienten, Coolio, Terry Hall (Specials), Irene Cara, Olivia Newton John, Jan Rot, Christine McVie (Fleetwood Mac), Pierre Kartner en Maxi Jazz (Faithless) zijn maar een paar namen die voorbijkomen. Hun grootste hits worden vertolkt door een bont gezelschap, waarvan velen als ‘vaste gast van RipLive’ kunnen worden beschouwd. Sandra van Nieuwland, Yorick van Norden, Mindel Koning, Monique Klemann, PP Fischer en Irma Derby zijn weer van de partij. Bijzonder om te vermelden is dat Freek de Jonge ook aanwezig is om Henny Vrienten te eren met een van diens grote hits.

Ook het vermelden waard zijn de twee voormalig Gotcha! Frontmannen Robedobe Ro en Iwan Ten. Zij zingen samen een aantal nummers van o.a. Coolio en The Specials. De zogenoemde RipLiveBand, staat onder leiding van Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne) en Bart van der Poel (Sellfish).

Info
Tributeconcert RipLive editie 2022 – Het grootste eerbetoon van Nederland op 31 maart 2023 in Patronaat, Zijlsingel 2 te Haarlem. Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Kaarten via patronaat.nl/event/tributeconcert-riplive-31-03-23/.

- Advertentie -

Geef een reactie